Prima editie din acest an a evenimentului Nunta de Aur

Divertisment

Ieri, 25 februarie 2020, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr. 68/2008, a organizat în sala „Traian Moşoiu” prima festivitate de premiere din acest an a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 37 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„Mă bucur să mă aflu azi, aici alături de dumneavoastră. În numele meu și al primarului Ilie Bolojan vă urez tuturor bun venit și vă felicit că ați ajuns să sărbătoriți Nunta de Aur, acest moment frumos care marchează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Doresc să vă spun că prin anii petrecuți împreună, sunteți pentru noi un model, un exemplu că împreună se poate trece peste orice fel de probleme. Dacă o familie este unită și dacă există iubire, atunci peste ani ajunge să sărbătorească la fel ca dumneavoastră, astfel de momente frumoase. Vă urez multă sănătate, multă fericire și să aveți în continuare parte de ani mulți și sănătoși împreună. Doamne ajuta!”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408824.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul