Ajutoare financiare pentru asociatiile si fundatiile din Oradea

Social

Asociaţiile şi fundaţiile care furnizează servicii sociale în municipiul Oradea organizează în fiecare an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, evenimente în beneficiul persoanelor asistate în cadrul acestor organizaţii (copii, tineri, persoane vârstnice, persoane cu dizabilităţi etc.). Pe parcursul anului, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea desfăşoară activităţi în colaborare cu aceste asociaţii şi fundaţii, în baza unor protocoale de colaborare, activităţi în beneficiul întregii comunităţi.

Astfel, prin Hotărârea Consiliul Local nr. 952 din 28.11.2019, s-a aprobat, din bugetul de cheltuieli al DAS Oradea, alocarea sumei de 19.500 lei unui număr de 13 asociaţii şi fundaţii din municipiul Oradea pentru organizarea unor evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru persoanele asistate în cadrul acestor organizaţii.

Pe parcursul anului, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea desfăşoară activităţi în colaborare cu aceste asociaţii şi fundaţii, în baza unor protocoale de colaborare, activităţile fiind în beneficiul întregii comunităţi. Astfel, prin Hotărârea Consiliul Local nr. 952 din 28.11.2019, s-a aprobat, din bugetul de cheltuieli al DAS Oradea, alocarea sumei de 19.500 lei unui număr de 13 asociaţii şi fundaţii din municipiul Oradea pentru organizarea unor evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru persoanele asistate în cadrul acestor organizaţii 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul