Evenimentul „Nunta de Aur” nu se mai organizeaza în cadru festiv

Social

Având în vedere interdicția de a organiza evenimente în spații închise, dispusă prin Hotărârea Guvernului nr. 394 din 18 mai 2020 privind declararea stării de alertă, cea de-a doua ediție din acest an a evenimentului „Nunta de Aur” nu se mai poate organiza într-un cadru festiv.

În vederea preîntâmpinării răspândirii noului coronavirus SARS-CoV 2 și a reducerii riscului de contaminare și îmbolnăvire, înmânarea diplomei de fidelitate și a premiului în bani în valoare de 500 lei se va face prin casieria Primăriei Oradea, cam. 16 parter, pe baza unei programări telefonice.

În acest sens, toate cele 46 de familii care au depus formularul de înscriere și actele doveditoare în perioada 2 martie – 3 iunie 2020 au fost contactate telefonic în vederea programării, urmând ca în perioada 9 – 11 iunie 2020, între orele 13:00 – 15:00 să se poată prezenta în vederea ridicării diplomei de fidelitate și a premiului.

De asemenea, reamintim cetățenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani și au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primește în continuare cereri, la camera 12 parter, în clădirea primăriei.

Pentru evitarea deplasării, formularul de înscriere poate fi descărcat de pe portalul www evp-oradea.ro, secțiunea pagini utile/formulare și împreună cu actele doveditoare (certificat de căsătorie și actele de identitate soț/soție) pot fi transmise și electronic pe adresa de e-mail starecivila@evp-oradea.ro. sau la nr. de fax 0259/408.872.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul