Expoziția „Vestitorii primăverii”

Divertisment

Biblioteca Județeană „Gheorghe Şincai” Bihor găzduiește, începând de miercuri, 26 februarie 2020, până joi, 12 martie 2020, o Expoziţie cu vânzare de produse realizate de către tinerii de la Asociaţia „Down” Oradea intitulată: „Vestitorii primăverii”.
Expoziția se găsește în Galeria expozițională de la parterul instituției și cuprinde, în principal, mărțișoare, dar și diverse suporturi, tablouri, genți, brățări etc.
Cu acest prilej, se va celebra și împlinirea a 18 ani de parteneriat între Asociația Down Oradea și Centrul de Informare Comunitară al instituției, ocazie cu care le transmitem, atât tinerilor Asociației, cât și profesorilor îndrumători: La Mulți Ani!

Dna Ligia Mirișan, manager al Bibliotecii, spune: “Debutul primăverii coincide cu una dintre manifestările de suflet ale instituției noastre, care aduce în atenția noastră pe cei aparținând Asociației Down, cei care se regăsesc în spațiul Bibliotecii de 18 ani, unde au alături oameni dăruiți meseriei de bibliotecar cu tot ce are mai frumos și mai sensibil aceasta”
Vă invităm să vizionați expoziția tinerilor de la Asociația Down Oradea, organizată cu ocazia Mărțișorului, de luni până vineri, între orele 8:00-19:00.
Vă așteptăm cu drag!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul