Licitatie pentru reabilitarea scolii gimnaziale Szacsvay din Oradea

Social

În cursul zilei de vineri, 3 iulie 2020, a fost publicat pe SEAP anunțul privind licitația pentru proiectarea și execuția lucrării la obiectivul de investiții „Reabilitare Școala Gimnazială Szacsvay Imre din Oradea”, cod unic de identificare: 4230487/ 2020/7. Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 11.08.2020, ora 15:00.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. CN1022360 din 03.07.2020.

Tipurile de lucrări pentru care se caută executant sunt după cum urmează:

– construcții și instalații;

– organizare de șantier;

– diverse și neprevăzute.

Termenul până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 14 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor. Solicitările de clarificări vor fi transmise în format editabil.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 5.257.039,52 lei fără TVA, iar durata contractului este de 18 luni.

Reabilitarea Școlii Gimnaziale Szacsvay Imre din Oradea se realizează din bugetul local, hotărârea în acest sens fiind aprobată de către Consiliul Local în octombrie anul trecut, la inițiativa Direcției Patrimoniu Imobiliar. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul