Orasul faptelor bune : 15-21 decembrie ,o saptamana de concerte in Piata Unirii

Divertisment

Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește și dăruiește în inima Târgului de Crăciun Oradea. Timp de o săptămână, între 15-21 decembrie, Oradea devinde #OrașulFaptelorBune iar 8 dintre DJ-ii Radio ZU se vor muta într-o casă special construită în Piață Unirii la Târgul de Crăciun Oradea. Acolo vor trăi pe tot parcursul acestei perioade și au ca misiune să realizeze cât mai multe fapte bune prin intermediul orădenilor.

Cei 8 DJ-i de la Radio ZU care vor locui în Orașul Faptelor Bune din Piața Unirii sunt: Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”. Între 15 și 21 decembrie 2019, domiciliul lor va fi o casă de sticlă construită special pentru ei în Piața Unirii, totul desfășurându-se live, 24 de ore din 24. Această combinație de studio de radio și apartament va conține toate dotările de care cei 8 au nevoie pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.

Orașul Faptelor Bune va găzdui și o serie de concerte cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști români. Vor concerta în Piața Unirii Smiley, Delia, Alexandra Stan, Irina Rimes și The Motans.

Programul concertelor este următorul:

Luni, 16 decembrie – 20:30

JO

Edward Sanda

Smiley

Randi

Marți, 17 decembrie – 20:00

Alina Eremia

Mark Stam

Carla’s Dream

DJ Project

Antonia

Miercuri, 18 decembrie – 20:30

AMI

The Motans

Minelli

Irina Rimes

Vescan

Joi, 19 decembrie – 20:00

Nicole Cherry

Andreea Olaru

Lora

Alexandra Stan

Liviu Teodorescu

Vineri, 20 decembrie – 20:30

Alex Velea

Lino

Delia

Mira

Sâmbătă, 21 decembrie – 18:00

ADDA

Spike

Noaptea Târziu

Ruby

Totodată, Primăria Oradea prin Visit Oradea invită orădenii să participe și la evenimentele organizate în cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii. Astfel, în data de 13 decembrie, ora 20:00, va urca pe scenă  Ansamblul Artistic Profesionist Crișana, iar în data de 14 decembrie, ora 20:00, Ștefan Hrușcă.

Ceea ce privește programul de datini și tradiții bihorene de Crăciun, acestea vor avea loc în data de 14 -15 decembrie, între orele 19:00 – 20:00.

Alături de aceste programe, Târgul de Crăciun oferă și alte surprize copiilor, vor fi activități specifice: un carusel mai mic pentru copii, atelier de pictat pe lut, iar asemănător anilor anteriori Moș Crăciun va fi prezent și în acest an în Piața Unirii, conform următorului program: în data de 13 decembrie între orele 18:00 – 20:00, în data de 14 decembrie între ora 18:00 – 20:00, iar în data de 15 decembrie între orele 17:00 – 20:00.

Pentru informații suplimentare, programul complet de activități și toate noutățile legate de eveniment, ne găsiți online pe:
Facebook:  https://www.facebook.com/targuldecraciunoradea  
Instagram: @oradeatargdecraciun
Eveniment:  https://www.facebook.com/events/399347887426989/  
Website:  www.targuldecraciunoradea.ro
E-mail: turism@oradea.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul