Primaria Oradea sustine activitatea operatorilor aerieni in contextul crizei economice generate de pandemia Covid-19

Social

Primăria Municipiului Oradea, în calitate de furnizor al Schemei de ajutor de stat pentru susținerea activității operatorilor aerieni în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, și R.A. Aeroportul Oradea, în calitate de administrator al acesteia, anunță deschiderea apelului de solicitări pentru acordarea ajutorului financiar în valoare totală de 1 milion de euro.

Obiectivul măsurii este de a sprijini activitatea operatorilor aerieni care reiau sau încep operațiunile de zboruri de pe aeroportul Oradea, în contextul crizei economice generate de focarul COVID-19, oferindu-le sprijin într-un mod nediscriminatoriu.

Acordarea de ajutor de stat companiilor aeriene care vor relua sau vor începe operarea zborurilor regulate interne și internaționale de la și către Aeroportul Oradea va contribui la reducerea efectelor negative resimțite de comunitate. Recuperarea traficului aerian este esențială pentru recuperarea economică completă și viabilitatea structurală a regiunii și a întregii economii a României.

Data începerii acceptării cererilor este 17 august 2020, iar data de închidere pentru acceptarea cererilor este 17 septembrie 2020, ora 14.00.

Adresa către care se vor transmite solicitările împreună cu toate documentele suport este stateaidscheme@aeroportoradea.ro.

Pentru a fi luată în evidență solicitarea, este obligatorie confirmarea primirii acesteia.

Orice întrebări cu privire la apelul de solicitări trebuie trimise în timpul apelului de solicitări la următoarea adresă de email: stateaidscheme@aeroportoradea.ro.

Documentele necesare pot fi descărcate de pe link-ul https://www.aeroportoradea.ro/en/state-aid-scheme.html . 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul