Au fost stabilite punctajele dosarelor pentru locuinte ANL destinate tinerilor specialisti in sanatate

Social

Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 964/28.11.2019 s-a aprobat organizarea, în perioada 02 decembrie 2019 – 17 ianuarie 2020, a unei sesiuni de depunere a cererilor, însoțite de actele doveditoare, pentru solicitanţii de locuinţe ANL pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea.

Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea, a analizat dosarele depuse. Astfel, conform Procesului Verbal nr. 198241 din 27.02.2020, din totalul de 52 de dosare depuse în perioada 02 decembrie 2019 – 17 ianuarie 2020:

5 dosare au fost respinse, motivat de faptul că nu s-au încadrat în criteriile legale de acces la o locuință ANL pentru tineri, destinată închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea;
47 dosare au fost punctate, conform tabelelor anexate.
Menționăm faptul că, în termen de 7 zile calendaristice de la data afişării prezentului anunţ la avizierul instituției şi pe site-ul: www.oradea.ro, respectiv în perioada 4 martie – 10 martie 2020 inclusiv, persoanele nemulţumite au posibilitatea de a depune contestație. Contestațiile se depun la ghișeele 1 și 2 din Centrul de Relații cu Publicul (Piramidă) – Primăria Municipiului Oradea.

După soluționarea contestațiilor, listele finale privind ordinea de prioritate în vederea repartizării locuințelor ANL pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate în municipiul Oradea, va fi supusă aprobării Consiliului Local al municipiului Oradea, urmând să fie afișată la avizierul instituției şi pe site-ul: www.oradea.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul