In saptamana dinaintea Zilei Mortilor, program prelungit la cimitirul municipal

Social

Începând de luni, 28 octombrie 2019, și până duminică, 3 noiembrie 2019, inclusiv, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 8-21, Administrația Domeniului Public Oradea venind în sprijinul celor care doresc să-și pregătească mormintele pentru Ziua Morților.

În toată această perioadă,accesul auto în cimitir va fi permis în schimbul unei taxe de 6 lei, cu mențiunea că intrarea autovehiculelor în cimitir se va face pe poarta principală, iar ieșirea se va face pe poarta dinspre cartierul Europa.

În ziua de vineri, 1 noiembrie, accesul auto în cimitir va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau cu mobilitate redusă, în baza legitimației care atestă acest fapt, afișate pe parbrizul autovehiculelor. Viteza de deplasare în incinta cimitirului va trebui menținută la maximum 15 km/h, iar parcarea se va face fără a deranja accesul pietonilor şi traficul auto.

Cei care doresc unelte pentru aranjarea mormintelor (sape, greble, lopeţi, mături etc.) le pot obţine la intrarea în cimitir, pe baza actului de identitate. Tot la intrarea în cimitir, precum și la poarta dinspre cartierul Europa, vor fi amenajate spații de unde aparținătorii își vor putea procura flori, candele, lumânări sau coronițe în amintirea celor dragi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul