Ziua portilor deschise la termoficare Oradea

Divertisment

Termoficare Oradea S.A. îşi deschide porţile pentru toți cetăţenii şi îi aşteaptă să participe în număr cât mai mare la un nou eveniment al „Porţilor deschise CET Oradea”, în data de  18 octombrie 2019, in intervalul orar 10:00 – 19: 00. 

Scopul acestui eveniment este parte din iniţiativa termoficării de a consolida relaţiile cu consumatorii şi de a-i informa şi responsabiliza în ceea ce priveşte serviciile furnizate.

Angajaţii Termoficării vor sta la dispoziţia tuturor participanţilor la acest eveniment cu informaţii care să îi ajute să cunoască mai îndeaproape serviciile furnizate şi modul în care acestea se desfăşoară. În acest sens, toţi aceştia vor avea posibilitatea de a efectua un tur la sediul societăţii, pentru a observa o trecere de la vechi la nou prin prisma vizitelor la instalaţiile vechiului CET, respectiv ale noului CET.

Toţi cei care doresc să participe la eveniment vor putea beneficia de transport gratuit din staţia Piaţa Unirii, în baza colaborării dintre Termoficare şi OTL. Cursele vor fi din oră în oră, începând cu ora 10:00, iar ultima este la ora 18:00. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul