Incep inscrierile pentru expozanti la Targul de Craciun din Oradea – editia 2019

Social

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează în perioada 29 noiembrie – 26 decembrie 2019 o nouă ediție a Târgului de Crăciun Oradea.

Piața Unirii va îmbrăca haine de sărbătoare și într-o atmosferă de poveste cu concerte în aer liber, tradiții și colinde, distracție pentru copii mari și mici, decorațiuni, cadouri și mii de luminițe fermecate.

Pregătirile sunt în toi, așa că începând cu data de 23.10.2019, cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun Oradea 2019, se pot înscrie online pe https://targuldecraciunoradea.ro/.

Căutăm producători de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă, care să ni se alăture în Piața Unirii în perioada 29.11 – 26.12.2019.

Perioada de înscrieri este 23 octombrie – 15 noiembrie 2019 (ora 12:00).

Formularul de înscriere este disponibil la următorul link: https://targuldecraciunoradea.ro/.

Pentrua depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile:

–         36 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;

–         12 locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food-truck;

–         2 locații pentru cozonac secuiesc.

ELEMENTE DE PREŢ

1. Prețul de ocupare a domeniului public pentru activitățile comerciale desfășurate în căsuțe:

– 75 lei +TVA/căsuță/zi (producătorii și meșterii care dețin autorizații conform legii beneficiază de o reducere de 30% din tarife).

– Taxa de instalare: 400 lei + T.V.A./căsuță. Taxa nu acoperă consumul de utilități.

– Garanție: 1.000 lei/căsuță.

În cazul în care vor exista mai multe solicitări pentru același amplasament (căsuță), departajarea se va face prin licitație. Pasul de licitație este de 1 leu/pas. Prețul licitat va fi cel puțin egal cu prețul de pornire a licitației + primul pas.

2. Pentru comercianții cu amplasament de tip construcție proprie se va aplica taxarea pe baza de comision din vânzări după cum urmează:

– Comision de 16% din totalul vânzărilor fără tva (vânzări propriu-zise și prestări de servicii) realizate de către colaborator în cadrul evenimentului, comision la care se adaugă tva în cotă de 19%. Astfel, comisionul cuvenit organizatorului se va calcula după cum urmează: [ (z x 16%) + 19%] unde z = totalul vânzărilor fără tva.

– Taxa de instalare: 1.680 lei + T.V.A. Taxa acoperă racordul la utilități și consumul de utilități pe perioada Târgului de Crăciun Oradea 2019.

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online, în perioada 23 octombrie – 15 noiembrie 2019.

Etapa II – Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați. În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Etapa III – Atribuirea căsuțelor se va face prin selectarea poziției dorite de către solicitant din categoria specifică produselor comercializate. Amplasamentele sunt catalogate pe baza categoriei de produs, categoriile fiind patru la număr. Fiecare categorie este marcată cu o culoare specifică, iar pozițiile din cele patru categorii sunt numerotate individual. Toate aceste elemente sunt reprezentate clar pe planul de amplasare al evenimentului, în Regulamentul de participare.

Exemplu practic: Dacă pentru căsuța nr. 1 din categoria ALIMENTE va exista o singură solicitare de la unul din ofertanții calificați, acesta va fi atribuită la prețul 75 lei +TVA /căsuță/zi, după care se va trece la atribuirea căsuței cu nr. 2. În schimb, dacă pentru căsuța cu nr. 1 vor fi mai multe solicitări, se va face o licitație cu strigare. Pasul de licitație este de 1 leu/pas. Prețul licitat va fi cel puțin egal cu prețul de pornire a licitației (75 lei +TVA /căsuță/zi) + primul pas.

Etapa IV – Instalare și montaj.

Etapa V – Desfășurarea Târgului de Crăciun, 29 noiembrie – 26 decembrie 2019.

Etapa VI – Demontare și curățenie în spațiu, începând cu data de 27 decembrie 2019.

Informatii online:

Facebook: https://www.facebook.com/targuldecraciunoradea/

Eveniment dedicat: https://www.facebook.com/events/399347887426989/

Instagram: https://www.instagram.com/oradeatargdecraciun/.

E-mail: turism@oradea.ro

Târgul de Crăciun din Oradea 2019 este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea și se desfășoară în Piața Unirii, în perioada 29 Noiembrie – 26 Decembrie.

Necompletarea unui câmp sau omiterea unei etape din procesul de înregistrare a cererii de participare va face imposibilă finalizarea înscrierii. Formularul online este singura modalitate de înscriere ca și expozant la Târgul de Crăciun din Oradea 2019.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul