Incontinența urinară, printre temele de actualitate ale Conferinţei Internaţionale de Uroginecologie de la Oradea

Social

Peste 200 de studenţi, rezidenţi, medici specialişti şi medici primari din toată ţara participă la Conferinţa Internaţională de Uroginecologie, iniţiată şi organizată la Oradea şi în Băile Felix, de prof. univ.dr. Gheorghe Bumbu, cel care a înfiinţat această supraspecializare.

Timp de două zile, 14 şi 15 noiembrie, cei 210 înscrişi la lucrările acestei conferinţe participă la 11 operaţii explicate în direct, printr-un sistem audio-video modern, la prezentări medicale şi mese rotunde pe teme din domeniul uroginecologiei. De asemenea, pot vizita o expoziţie medicală specializată, adecvată patologiilor din domeniu.

Gazda tradiţională a evenimentului, organizatorul acestei conferinţe de zece ani, a fost profesorul universitar dr. Gheorghe Bumbu, fondatorul şi preşedintele Asociaţiei de Uroginecologie din România şi coordonatorul naţional al atestatului de uroginecologie. În fiecare an, la clinica de urologie din Oradea sunt pregătiţi pentru acest atestat 16 medici, în două serii de câte opt.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul