Primaria Oradea scoate licitatie imobilul de pe str. George Enescu nr. 14

Social

Primăria Oradea anunță organizarea procedurii de vânzare prin licitație publică deschisă a imobilului proprietate privată a Municipiului Oradea, situat pe str. George Enescu nr. 14.

Această clădire a fost înainte sediul dispensarului Policlinicii cu plată, dar fiind o clădire veche, aceasta nu mai prezintă siguranță din punct de vedere tehnic.

Prin urmare, clădirea este acum scoasă la licitație, ea putând fi reabilitată ori demolată și reconstruită.

Imobilul este compus din teren în suprafață de 2.525 mp cu trei construcții, repartizate astfel: C1 – suprafață construită 888 mp, C2 – suprafață construită 279 mp și C3 – suprafață construită 31 mp.

Prețul de pornire al licitației pentru vânzarea acestui imobil este de 761.300 euro, acesta fiind stabilit prin HCL nr. 860/31.10.2019. 

Garanția de participare la licitație este de 5% din prețul de pornire al licitației, respectiv 38.065 euro. Această sumă reprezintă o garanție pentru organizatori în ceea ce privește comportamentul corespunzător al ofertantului pe perioada  de derulare a procedurii de licitație până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Restituirea garanției de participare se va efectua în baza unei cereri scrise, care va conține inclusiv contul și banca unde se va restitui garanția de participare.

Taxa de participare la licitație este de 1000 lei și se achită până în data de 15 ianuarie 2020, ora 9:00, în numerar la casieriile Primăriei Oradea, Sala Ghișeelor.

Deschiderea licitației va avea loc în data de 15 ianuarie 2020, ora 13:00.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul