Primăria Oradea vă informează despre Calendarele de Colectarea Selectivă pentru Anul 2024

Social

Cinci fracții, o soluție pentru un viitor curat!

Prin campania Oradea colectează selectiv, cetățenii orașului sunt informați despre importanța, obligativitatea și beneficiile colectării selective în 5 fracții. Colectarea selectivă nu este doar o alegere, ci o responsabilitate. Fiecare deșeu pe care îl separăm corect poate fi reutilizat, reducând impactul asupra mediului și conservând resursele noastre naturale.

Ce înseamnă colectarea în 5 fracții?

Campania Oradea colectează selectiv a fost concepută pentru a oferi orădenilor informații care să îi ajute să colecteze deșeurile cât mai corect și soluții care să crească șansele ca deșeurile de ambalaje să fie într-adevăr reciclate corespunzător.

Colectarea selectivă sau colectarea în 5 fracții se referă la sortarea deșeurilor în cinci categorii diferite pentru a facilita procesul de reciclare. Se referă la: sticlă, plastic, metal, hârtie, deșeuri biodegradabile (organice) și deșeuri reziduale.

Calendarul cu ridicare Luni/Marti

Calendarul cu ridicare Joi/Vineri

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .