Cinci strazi din Oncea vor fi modernizate in aceasta toamna

Social

Primăria Oradea pregătește modernizarea mai multor străzi din municipiu în cartierul Oncea, respectiv Viilor, Caișilor (tronson Izvorului – Piersicilor), Cireșilor (tronson Strugurilor – intersecție cu Piersicilor), D. Anghel (tronson Strugurilor – Izvorului) și  Piersicilor (tronson Calea Bihorului – Izvorului).

În urma procedurii de achiziție publică, au fost selectaţi constructorii pentru toate cele cinci străzi, urmând ca în toamna acestui an să înceapă lucrările de modernizare.

Strada Viilor este o stradă nemodernizată, cu carosabilul pietruit pe unele tronsoane, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, ziduri de sprijin, se va executa canalizare pluvială, semnalizarea rutieră, relocare, protejare rețele existente în teren. Lucrările de modernizare vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL și SC Proexco SRL, valoarea contractului fiind de 1.687.145,93 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Caișilor este de asemenea, o stradă nemodernizată, cu carosabilul pietruit pe cca. 3,50 m lățime, fără trotuare amenajate, fără spatii verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se  vor realiza ziduri de sprijin, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere, relocare, protejare rețele existente în teren. Lucrările de modernizare vor fi efectuate și în acest caz de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL și SC Proexco SRL, valoarea contractului fiind de 4.069.203,03 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Cireşilor este o stradă nemodernizată în nord-estul municipiului, având o lungime de 765,17 m, cu carosabilul pietruit pe cca. 3,00 m lățime, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere. Lucrările de modernizare vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL, SC Proexco SRl și Amper Proiect SRL, valoarea contractului fiind de 1.738.622,30 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Dimitrie Anghel este o stradă nemodernizată în cartierul Oncea, având o lungime de 989,97 m, cu carosabilul pietruit, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere. Lucrările de modernizare vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL, SC Proexco SRL și SC Trebor Drum Construct SRL, valoarea contractului fiind de 2.587.151,44 lei + TVA (proiectare și execuție).

Strada Piersicilor este o stradă nemodernizată, cu carosabilul pietruit pe cca. 3,50 m lățime, fără trotuare amenajate, fără spații verzi amenajate și fără canalizare pluvială. Prin modernizarea străzii se vor amenaja carosabilul și trotuarele, accesele la proprietăți, se  vor realiza ziduri de sprijin, se va executa canalizare pluvială, marcajele rutiere, relocare, protejare rețele existente în teren. Lucrările de modernizare și în acest caz vor fi efectuate de către asocierea formată din SC Asfamixt SRL, SC Proexco SRL, valoarea contractului fiind de 4.644.724,37 lei + TVA (proiectare și execuție).

Termenul estimat pentru realizarea lucrărilor de modernizare este aproximativ 4 luni, în funcție de caracteristicile fiecărei străzi în parte.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul