Primul parc industrial din judeţ, în afara municipiului Oradea, recepţionat la Tileagd

Social

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Bihor a anunţat recepţia lucrărilor la Parcul Industrial Tileagd, o primă investiţie de profil pentru microregiunile judeţului Bihor, respectiv zona Văii Crişului Repede.

Potrivit comunicatului semnat de purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, Adrian Simon, Parcul industrial Tileagd, în suprafaţă de 9,3 hectare, pune la dispoziţia companiilor trei loturi a câte 2,26 hectare.

Viitorii investitori vor avea la dispoziţie condiţii propice dezvoltării afacerii lor în cadrul Parcului Industrial Tileagd, fiind realizate alimentarea cu apă, canalizarea menajeră şi pluvială, întreaga infrastructură rutieră ce cuprinde două staţii de autobuz şi 62 de locuri de parcare, precum şi un sistem modern de iluminat public.

Execuţia lucrărilor s-a derulat pe o perioadă de un an şi a fost realizată de o asociere de firme (Costa Voc Impex SRL – Trebor Drum Construct), valoarea finală a lucrărilor fiind de aproximativ 4,33 milioane lei + TVA.

În continuarea acestui proiect de dezvoltare economică a microregiunilor judeţului, compania Parcuri Industriale Bihor S.A. are în vedere încheierea lucrărilor de execuţie a parcului industrial de la Săcueni în vara acestui an, precum şi demararea celui de-al treilea obiectiv, parcul industrial din imediata apropiere a viitoarei autostrăzi Transilvania, la Tămăşeu.

S.C. Parcuri Industriale Bihor S.A. este o societate subordonată Consiliului Judeţean Bihor care a fost înfiinţată în anul 2012 având drept obiectiv dezvoltarea parcurilor industriale în judeţul Bihor şi dezvoltarea unor parteneriate sustenabile între Consiliul Judeţean Bihor şi mediul de afaceri. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul