S-au atribuit 14 amplasamente pentru comercializarea de martisoare si flori cu ocazia zilei de 1 martie

Divertisment Social

În urma licitației organizate de Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, s-au atribuit 98 de locuri pe domeniul public în vederea desfăşurării comerţului stradal cu ocazia zilei de 1 Martie 2020.

La licitaţia care a avut loc în data de 17 februarie au participat 35 de comercianți pe 104 locuri. Dintre acestea, 98 de locuri au fost atribuite.

Cele 98 de locuri sunt distribuite pe 14 amplasamente, respectiv: str. Republicii (de la str. Iosif Vulcan la str. R. Ciorogariu); str. Republicii (de la str. R. Ciorogariu la str. M. Eminescu); str. Republicii (de la str. M. Eminescu la str. Gh. Dima); Platou Piața Unirii – zona dinspre stația de tramvai; B-dul Decebal colț cu str. Primăriei; Calea Aradului/Aviatorilor-Grădinița 44;  Str. Războieni (stația de autobuz Bunexim); str. Transilvaniei – intersecție cu str. Moldovei; str. Alexandru Cazaban (zona fostei Piețe Ioșia); str. Nufărului – zona Farmacia Catena; str. C. Coposu – intersecție cu str. Olimpiadei; Piața București – zona stației de tramvai; B-dul Ștefan cel Mare – intersectie cu str. Transilvaniei și Parc 1 Decembrie – dinspre stația de tramvai E. Gojdu.

Pe locurile atribuite se vor putea comercializa mărțișoare și flori.

Perioada pentru care se atribuie locurile de vânzare a produselor specifice zilei de 1 Martie 2020 este de 6 zile, începând cu data de 26.02.2020 până la 02.03.2020.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul