Licitatie pentru realizarea pistei de alergare din parcul Salca, proiect aprobat in cadrul bugetarii participative

Social

Miercuri, 21 august, Primăria Oradea a publicat pe site-ul instituției www.oradea.ro anunțul de participare la licitația privind contractarea serviciilor de proiectare și de execuție a lucrărilor pentru amenajarea unei piste de alergare în Parcul Salca.

Pista de alergare din Parcul Salca este unul din cele zece proiecte aprobate în cadrul bugetării participative din anul 2018.

Obiectivul de investiții este „Elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC/DTAC), proiect tehnic pentru execuţia lucrărilor (PT), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Amenajare pista de alergare în Parcul Salca”.

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 12.09.2019, ora 15:00, iar
informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. SCN1051091/21.08.2019.

Valoarea estimată este de 689.489.20 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a contractului va fi prețul cel mai scăzut.

În ceea ce privește durata de execuție a lucrărilor, aceasta este de 3 luni.

Pe terenul dintre pârâul Peța și strada Meiului a fost realizat în perioada 2014-2016 în două etape un parc public, Parcul Salca I și II.

În completarea amenajărilor existente, administrația locală propune realizarea unei piste de alergare cu tartan în jurul parcului, pentru satisfacerea cerințelor cetățenilor, care doresc să practice alergarea pentru menținerea condiției fizice.

Prin hotărârea Consiliului Local nr. 151 din 28 februarie 2019 s-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiție. Pista de alergare va avea o lungime de 1074 m, lățime 1,20 m precum și iluminat public de 365 m.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul