România în Cartea Recordurilor – Cea mai mare oră de Kangoo Jumps – Oradea

Divertisment

Cea mai mare oră de Kangoo Jumps – duminică, 13 octombrie, de la ora 12.30, Piaţa Unirii, Oradea

Duminică, 13 octombrie, peste 1.300 de persoane vor participa la cea mai mare oră de Kangoo Jumps din Istorie. Acţiunea va avea loc în Piaţa Unirii din Oradea, începând cu ora 12.30.

Vă invităm să fiţi martorii acestui eveniment ce va pune România în paginile Guinness Book of World Records.

La acţiune vor fi prezentă iniţiatoarea proiectului, Kinga Sebestyen, cea care a făcut fenomenul Kangoo Jumps renumit în Europa, antrenoare şi creator de programe de slăbit şi recuperare medicală.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa la eveniment până joi, 10 octombrie.

Mulţumim!

România va intra în Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare oră de Kangoo Jumps

Video: https://youtu.be/fpNneDtvbnM

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare şi creator de programe de slăbit şi recuperare medicală, pregăteşte cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie în Piaţa Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane.

Reprezentanţii Cărţii Recordurilor vor înregistra iniţiativa şi vor include această acţiune în Guinness Book of World Records.

Iniţiativa aparţine echipei KAPO – Sănătate pe ghete, formată din Kinga Sebestyen şi medicii Alin Iova, Puşa Dorina Fărcaş şi Olivia Burta, care derulează în Oradea un studiu ce demonstrează îmbunătăţirea stării de sănătate prin exerciţii Kangoo Jumps.

La cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie vor lua parte orădeni, locuitori din judeţul Bihor, pasionaţi de acest sport de peste hotare, precum şi orice persoană din ţară care doreşte să facă mişcare şi să contribuie astfel la includerea proiectului în Cartea Recordurilor.

Întrucât numărul participanţilor trebuie verificat de reprezentanţii Guinness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil în noua aplicaţie gratuită de mobil, JumpClass.

‘Au trecut mai bine de 10 ani de când am dezvoltat conceptul Kangoo Jumps şi programele de slăbit şi reabilitare în România şi în multe ţări din Europa. Suntem o comunitate puternică, mulţi pasionaţi de acest sport şi de viaţa sănătoasă, şi îmi doresc să ne unim forţele şi să includem România în Cartea Recordurilor. Duminică, 13 octombrie, la ora 13, vom începe cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, în Piaţa Mare din Oradea. Va trebui să fim peste 1300 de persoane pentru a doborî recordul anterior, de 1298 persoane, deţinut de Germania. Vorbim de un record mondial ce trebuie verificat şi monitorizat de reprezentanţii Cărţii Recordurilor. De aceea, este necesar ca toţi participanţii să se înscrie în prealabil în aplicaţia JumpClass ce poate fi descărcată pe mobil gratuit din magazinele iOS şi Android. Fiecare participant va achita online o taxă de participare de 25 de lei şi va primi ghete rebound (personalizate pe greutate şi mărimea piciorului), tricou inscriţionat cu „OraDeA bate recordul”, băuturi răcoritoare, gadgeturi şi diplomă de participare, individuală ori pentru instituţiile/organizaţiile care vor avea peste 20 de participanţi. Abia aştept să sărim cu toţii şi să includem România, respectiv Oradea, în Cartea Recordurilor!’, declară Kinga Sebestyen.

Oradea nu a fost aleasă întâmplător pentru această acţiune specială. în acest oraş Kinga Sebestyen derulează, de la începutul anului, un studiu foarte important despre beneficiile Kangoo Jumps asupra sănătăţii.

‘Studiul se numeşte KAPO – Sănătate pe Ghete şi urmăreşte evoluţia sănătăţii a 80 de persoane care fac Kangoo Jumps alături de mine şi de instructorii acreditaţi de mine. Aceste persoane au diverse probleme de sănătate, ori sunt supraponderale, ori au diabet, ori probleme cu coloana, cu articulaţiile. Am alături o echipă de medici extraordinari, care monitorizează evoluţia acestor persoane: Conf.univ.dr. Ligia Olivia Burtă, medic primar medicină de laborator, Lect.univ Dr. Dorina Maria Fărcaş, medic primar recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicina generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă şi lipoterapie, şef lucrări Lect.univ dr. Corina Şuteu, medic primar medicina muncii, şi medicul psiholog Corina Chiorean’, declară Kinga Sebestyen.

Cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie va avea loc în cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul întregului weekend în Oradea, care include workshop-uri pentru instructori şi traineri, conferinţa medicală KAPO – Sănătate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori naţionali şi internaţionali din mai multe ţări şi concurs de coregrafie între instructori şi echipele lor din ţară şi străinătate.

În acest eveniment s-au implicat ca şi organizatori şi parteneri, instituţii şi organizaţii de seamă de la nivel local şi naţional, unindu-şi forţele pentru realizarea acestui record mondial.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.kangooclub.ro şi pe paginile de socializare Kinga Sebestyen şi Kangoo Club.
#OraDeAbaterecordul

Sorin Duţoiu
Managing Partner
www.yolomedia.ro
Email: hello@yolomedia.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul